Basisscholen

Basisscholen 1

De invoering van het passend onderwijs brengt veranderingen met zich mee. VoldoendeGoed biedt hierbij ondersteuning op maat. Wij helpen scholen met het opstellen van onderwijsperspectieven, handelingsplannen, leerlijnen, R.T., extra handen in de klas, invulling geven aan plusklassen etc. 

*GOED NIEUWS VOOR DIRECTEUREN*- Wil je als basisschool een onderwijsassistent of andere begeleiding inhuren, maar kun/wil je geen vast contract geven?

Via ons is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Zoals bij alle dienstverlening van VoldoendeGoed houdt u grip op de kosten; samen spreken we af wat er nodig is en voor hoelang. Het tarief dat VoldoendeGoed.nl berekent is flexibel en hangt af van het aantal uren dat afgenomen wordt en de "zwaarte" van de opdracht.

Basisschool 2

Op dit moment verzorgen wij diensten diverse scholen in Leeuwarden en daarbuiten. Heeft u interesse in onze dienstverlening dan brengen we u graag in contact met deze scholen, zodat u uit eerste hand kunt horen waarom deze scholen voor VoldoendeGoed kiezen of neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken. 

Contactgegevens:

  • Telefoon: 06-28541136
  • Email: info@voldoendegoed.nl
  • Twitter: @voldoendegoed
  • Facebook: facebook.com/voldoendegoednl