Testimonials - Diensten VoldoendeGoed

Diensten VoldoendeGoed
Een Aanbeveling Toevoegen
Roy en Es
2017-11-12, 09:10
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van onze zoon. Jessica kijkt buiten de hokjes en adviseert, indien nodig, ook contact met andere experts op te nemen binnen haar netwerk, bijvoorbeeld op gebied van prikkelverwerking, bovenschoolse experts, etc.
Alles wat nodig is om het plaatje compleet te krijgen wordt in goed overleg ingezet. Haar betrokkenheid en inzet om voor een kind tot de best haalbare resultaten te komen is mooi om te zien . Maar ze doet dat zonder het kind met zijn/haar behoeften uit het oog te verliezen. Onze zoon voelt zich overduidelijk op zijn gemak en kijkt iedere week uit naar zijn 1 op 1-momentje!
Jakob
2017-10-17, 20:48
Vier jaar geleden heeft Jessica onze zoon geholpen om een behoorlijk reken achterstand weg te werken. Door de reken methodes van voldoendegoed is dit op een zeer goede en snelle manier gelukt. Door de 1 op 1 contact met ouders en Jessica was het zeer plezierig om mee te werken. Onze zoon heeft nu geen moeite meer met rekenen en heeft hier behoorlijk wat zelf vertrouwen door gekregen.
Gea
2017-01-23, 22:24
Ik werd als ouder erg serieus genomen en er is een open en eerlijke communicatie. Ook de verslaggeving is duidelijk, inhoudelijk en opbouwend. Doordat ze aansluiten bij het niveau én de belangstelling van het kind deed onze zoon veel succeservaringen op en was hij erg gemotiveerd, ook tijdens de huiswerkopdrachten. Hij kreeg inzicht in de doelen en ging graag naar de sessies waardoor ze erg effectief waren. Daarbij sloten ze qua werkwijze goed aan bij de mogelijkheden en motivatie van onze zoon. Onze zoon is goed vooruit gegaan, heeft meer rust en durft meer op zichzelf te vertrouwen. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik ben erg tevreden over Voldoende Goed.
Yenthe
2016-11-26, 18:02
Leuke lessen wat je op een andere manier doet als school, hierdoor snap ik het veel beter! Je maakt grapjes en geeft gevoel dat ik mezelf mag zijn.
Mare
2016-11-26, 18:00
Je hebt mij het gevoel van zelfvertrouwen weer teruggeven! De rekenlessen zijn super leuk?
Pagina: 1 2